Hoe werkt het?

Wilt u zelf stroom opwekken met zonnepanelen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

U overweegt om zonne-energie op te gaan wekken middels zonnepanelen, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Onze adviseurs leggen het u graag uit, want een goed advies is noodzakelijk om tot een optimaal rendement en een juiste installatie te komen.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek informeert één van onze zonne-energie specialisten u over de mogelijkheden en maakt een situatieschets voor de installatie van zonnepanelen op uw woning en noteert gegevens (onder andere energieverbruik) die wij nodig hebben voor een advies/offerte op maat. In ons advies zullen wij u tevens tips geven over bespaarmogelijkheden.

Onze zonne-energie specialist houdt rekening met o.a. :

  • De ligging van uw dak
  • Uw huidige energieverbruik
  • Uw specifieke wensen

Snel profiteren van de zon

Indien u tot aanschaf van zonnepanelen besluit, leveren wij binnen de afgesproken periode na het aanvaarden van de offerte uw nieuwe installatie compleet werkend op. Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen, is de installatie meestal binnen één dag gerealiseerd. Op al onze installaties wordt 25 jaar garantie gegeven.

Gecertificeerd montage-team

Bij ons montageteam staat veiligheid in een hoog vaandel. Zo zijn alle monteurs VCA-gecertificeerd en hebben zij ruime ervaring met veiligheidsmiddelen zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers. Wij werken met een vast montage team en besteden het werk dus niet uit aan lokale installateurs.

Doordat wij niet afhankelijk zijn van energiemaatschappijen, profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De prijs is vast, helder en transparant, hierdoor heeft u geen verrassingen achteraf!

Zonder investering

Ook Solar Oost wil dat verduurzaming voor iedereen haalbaar en rendabel is .Doordat dit door diverse partijen word gestimuleerd is het mogelijk om zonder investering toch een installatie te bekostigen. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, is de besparing vaak ruim voldoende om de maandelijkse betaling van uw installatie te dekken, hierdoor is het nu voor iedereen mogelijk om A-klasse zonnepanelen aan te schaffen met de hoogste opbrengst en 25 jaar garantie op zowel de panelen als omvormer! Bijkomend voordeel: vanaf nu bent u zeker van een vast maandbedrag, terwijl u deze bij uw

SolarOost garanties

  • Direct besparen op je energierekening
  • A-klasse zonnepanelen
  • Gecertificeerde installateurs
  • 25 jaar garantie
  • Hoge klanttevredenheid
  • Van advies tot installatie geregeld
certificaten
Onze klanten haalden al
4.656.119 kWh
uit de zon!